Vælg adresseblok

Marker, rediger eller slet et adressebloklayout til brevfletning.

Vælg din foretrukne adresseblok

Marker den blok på listen, som du vil bruge til brevfletningsadresser og klik OK.

Inkluder aldrig landet/regionen

Udelukker lande- eller regional information fra adresseblokken.

Inkluder altid landet/regionen

Inkluderer lande- eller regional information i adresseblokken.

Inkluder kun landet/regionen, hvis forskellig fra:

Inkluderer kun land eller regional information i adresseblokken hvis værdien afviger fra den værdi som du indtaster i tekstfeltet.

Indtast den lande-/regionstekst, som ikke skal udskrives.

Ny(t)

Åbner dialogen Ny Adresseblok, hvor du kan angive et nyt adressebloklayout.

Rediger

Åbner dialogen Rediger adresseblok, hvor du kan redigere det valgte adressebloklayout.

Slet

Sletter det valgte adressebloklayout.