E-mail-meddelelse

Skriv meddelelsen og den starthilsen som skal følge de filer, du vedhæfter en e-mail.

Denne e-mail skal indeholde en starthilsen

Føjer en starthilsen til e-mailen.

Indsæt personlig starthilsen

Tilføjer en personlig starthilsen. For at bruge standardhilsnen skal du rydde dette afkrydsningsfelt.

Kvinde

Vælger den personlige starthilsen til en kvindelig modtager.

Ny(t)

Åbner dialogen Brugerdefineret starthilsen til en kvindelig modtager.

Mand

Vælger den personlige starthilsen til en mandlig modtager.

Ny(t)

Åbner dialogen Brugerdefineret starthilsen til en mandlig modtager.

Feltnavn

Vælg feltnavnet på det adressedatabasefelt som indeholder informationen om køn.

Feltværdi

Vælg feltværdien, som angiver modtagerens køn.

Generel starthilsen

Marker standardhilsnen der skal bruges, hvis der ikke kan laves en tilpasset.

Skriv din besked her

Skriv e-mailens hovedtekst.