Brevfletningsguide - Opret en starthilsen

Angiver egenskaberne for starthilsenen. Hvis brevfletningsdatabasen indeholder information om køn, kan du angive forskellige starthilsener, alt efter om du skriver til en kvinde eller en mand.

Dette dokument skal indeholde en starthilsen

Tilføjer en starthilsen

Indsæt personlig starthilsen

Føjer en personlig starthilsen til brevfletningsdokumentet. Hvis du vil bruge din standardstarthilsen, fjerner du dette flueben.

Kvinde

Vælger den personlige starthilsen til en kvindelig modtager.

Ny(t)

Åbner dialogen Brugerdefineret starthilsen (kvindelige modtagere).

Mand

Vælger den personlige starthilsen til en mandlig modtager.

Ny(t)

Åbner dialogen Brugerdefineret starthilsen (mandlige modtagere).

Feltnavn

Vælg feltnavnet på det adressedatabasefelt som indeholder informationen om køn.

Feltværdi

Vælg feltværdien, som angiver modtagerens køn.

Generel starthilsen

Vælg den standardstarthilsen, som bruges, når du ikke angiver en brugerdefineret starthilsen.

Forhåndsvisning

Viser et eksempel på starthilsenen.

Udpeg felter

Åbner dialogen Udpeg felter.

(Gennemse knapper)

Brug knappen gennemse til forhåndsvisning af den foregående eller næste datapost.

Næste trin: Brevfletningsguide - Tilpas Layout

Alternativt kan du trykke på Afslut-knappen og bruge Brevfletnings værktøjslinjen for at afslutte brevfletningsprocessen.