Autoformat til tabeller

Anvender automatisk formater på den aktuelle tabel, inklusiv skrifttyper, skygger og rammer.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Tabel - Autoformat (med markøren i en tabel)

Anvendelse af et Autoformat til en tabel

1. Klik i en tabelcelle eller vælg cellerne, som du vil formatere.

2. Vælg Tabel - Autoformat-typografier, og klik så på det format, som du ønsker at anvende.

3. Klik på OK.

Format

Opremser de tilgængelige typografier til tabeller. Klik det format, som du vil bruge, og klik så på OK.

Tilføj

Tilføjer en ny tabeltypografi til listen.

1. Formater en tabel i dit dokument.

2. Marker tabellen og vælg så Formater - Autoformat-typografier.

3. Klik på Tilføj.

4. I dialogen AutoFormat indtaster du et navn og klikker så på .

Slet

Sletter den markerede tabeltypografi. Du kan ikke slette tabeltypografien "Standardtypografi".

Formatering

Vælg de formateringsattributter, som du vil inkludere i den valgte tabeltypografi.

Talformat

Inkluderer nummerformater i den valgte tabeltypografi.

Skrifttype

Inkluderer skrifttypeformatering i den valgte tabeltypografi.

Justering

Inkluderer justeringsindstillinger i den valgte tabeltypografi.

Kant

Tilføjer rammestil til den valgte tabel stil.

Mønster

Inkluderer baggrundstypografi i den valgte tabeltypografi.

Omdøb

Ændrer navnet på den valgte tabeltypografi. Du kan ikke ændre navnet på tabeltypografien "Standardtypografi".