Under skrivning

Formaterer automatisk dokumentet, mens du skriver. For at sætte formateringsindstillingerne skal du vælge Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger og så klikke på fanebladet Indstillinger.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Autoformat - Under skrivning

Du kan bruge Autokorrektur for at formatere tekstdokumenter og simple ASCII tekstfiler, men ikke tegn, som du har formateret manuelt. Automatisk ordfuldførelse forekommer kun efter, at du skriver et ord for anden gang i et dokument.

Tipikon

For at fortryde den seneste Autokorrektur-handling skal du vælge Rediger -Fortryd.

Andre Autokorrektur-regler