Tabelformat

Angiver egenskaberne for den valgte tabel, for eksempel, navn, justering, afstand, kolonnebredde, rammer og baggrund.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Tabel - Egenskaber

Tabel

Angiv størrelses-, placerings-, afstands-, og justeringsindstillinger for den valgte tabel.

Tekstforløb

Definer indstillinger for tekstforløb før og efter tabellen.

Kolonner

Angiv egenskaberne for kolonnebredde.

Kanter

Definerer kantindstillingerne for de valgte objekter i Writer eller Calc.

Baggrund

Definer baggrundsfarve eller -grafik.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.