Hyperlink

Angiv egenskaberne for hyperlinket for den valgte grafik, ramme eller OLE-objekt.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Billede - Hyperlink

Vælg fanen Formater - Ramme og objekt - Egenskaber - Hyperlink

Vælg fanebladet Indsæt - Ramme - Ramme - Hyperlink

Hyperlink til

Definer egenskaber for hyperlink.

URL

Indtast den fuldstændige sti til den fil, som du vil åbne,

Gennemse

Find den fil, som du ønsker, at hyperlinket skal åbne, og klik så på Åbn. Målfilen kan være på din egen computer eller på en FTP-server på internettet.

Navn

Indtast et navn for hyperlinket.

Ramme

Angiv navnet på den ramme, hvori du vil åbne den valgte fil. Navnene på foruddefinerede målrammer er beskrevet her.

Imagemap

Vælg typen af Imagemap, som du vil bruge. Imagemap-indstillinger tilsidesætter hyperlinkindstillingerne, som du indtaster på denne side.

Grafikobjekt på serversiden

Bruger et kortbillede på serveren.

Grafikobjekt på klientsiden

Bruger den Imagemap, som du oprettede for det valgte objekt.

URL