Felter

Undermenuen oplister de almindeligste felttyper, som kan indsættes i et dokument på markørens aktuelle plads. For at se alle tilgængelige felter, vælger du Flere Felter.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Felter

Åbn genvejsmenu - vælg Felter (indsatte felter)

Sidetal

Indsætter det aktuelle sidetal som et felt på markørens position. Standardindstillingen er at bruge tegntypografien Sidetal.

Sideantal

Indsætter det totale sideantal i dokumentet som et felt.

Dato

Indsætter dags dato som et felt. Standard datoformat bliver brugt, og datoen bliver ikke opdateret automatisk.

Klokkeslæt

Indsætter det aktuelle klokkeslæt som et felt. Klokkeslættet bliver taget direkte fra dit operativsystems indstillinger. Der anvendes et fast klokkeslætsformat, som ikke kan opdateres ved at bruge funktionstasten F9.

Titel

Indsætter titlen, der er specificeret i dokumentegenskaberne, som et felt. Dette felt viser data, der er indtastet i feltet Titel under Filer - Egenskaber - Beskrivelse.

Forfatter

Indsætter her navnet på den person, der oprettede dokumentet, som et felt. Feltet anvender indtastningen fra - LibreOffice - Brugerdata.

Emne

Indsætter emnet, der er specificeret i dokumentegenskaberne, som et felt. Dette felt viser data, der er indtastet i feltet Emne under Filer - Egenskaber - Beskrivelse.

Flere felter

Indsætter et felt ved markørens aktuelle placering. Dialogen viser alle tilgængelige felter.