Sidefod

Tilføjer eller fjerner en sidefod fra sidetypografien, som du vælger i undermenuen. Sidefoden bliver føjet til alle sider, der bruger den samme sidetypografi. I et nyt dokument bliver kun sidetypografien "Standard" listet. Andre sidetypografier bliver føjet til listen, når du har anvendt dem i dokumentet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Sidehoved og sidefod - Sidefod

Noteikon

Sidefødderne er kun synlige, når du viser dokumentet i udskriftslayout (aktiver Vis - Normal).

Et flueben vises foran sidetypografier, som har sidefødder.

For at fjerne en sidefod skal du vælge Indsæt - Sidehoved og Sidefod - Sidefod og så vælge den sidetypografi, som indeholder sidefoden. Sidefoden bliver fjernet fra alle sider, som bruger denne sidetypografi.

For at tilføje eller fjerne sidefødder fra alle de sidetypografier, som bruges i dokumentet, skal du vælge Indsæt - Sidehoved og Sidefod - Sidefod - Alle.

For at formatere en sidefod, vælg Formater - Side - Sidefod.