Indsæt script

Indsætter et script ved markørens aktuelle placering i et HTML- eller tekstdokument.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Script (kun HTML-dokumenter)

Et indsat script bliver vist med et lille grønt rektangel. Hvis du ikke kan se rektanglet, vælg - LibreOffice Writer/Web - Vis, og marker afkrydsningsfeltet Kommentarer. For at redigere et script, skal du dobbeltklikke på det grønne rektangel.

Hvis dit dokument indeholder mere end ét script, indeholder dialogen Rediger script knapper til at hoppe fra et script til forrige og næste script.

Ikon

Hop til forrige script

Ikon

Hop til næste script

Indhold

Scripttype

Indtast typen af script, som du vil indsætte. Scriptet er identificeret i HTML-kildekoden med mærket <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Føjer et link til en scriptfil. Klik på radioknappen URL, og indtast så linket i boksen. Du kan også klikke på knappen (Gennemse...), finde filen og så klikke på Indsæt. Den lindede scriptfil er identificeret i HTML-kildekoden med følgende mærker:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignorer al tekst her */

</SCRIPT>

Gennemse

Find scriptfilen, som du vil kæde til, og klik så på Indsæt.

Tekst

Indtast scriptkoden, som du vil indsætte.