Redigering af konkordansfil

Opret eller rediger en ordliste, som skal med i et stikordsregister. En konkordansfil indeholder ord, som skal refereres i et stikordsregister sammen med de sidenumre, hvor ordene findes i dokumentet.

Du kan bruge knappen Søg alle i dialogen Søg og erstat for at fremhæve alle steder hvor et ord forekommer, åbn så indgangen til dialogen Indsæt indeks for at tilføje dette ord og anbringe det til det alfabetiske indeks. Hvis du imidlertid har brug for det samme sæt af alfabetiske indekser i adskillige dokumenter, lader konkordansfilen dig indtaste hvert ord bare en gang, for så at bruge listen mange gange.

For at tilgå dialogen Rediger konkordansfil:

1. Vælg Indsæt - Indholdsfortegnelse og indeks - Indholdsfortegnelse, Stikordsregister og Bibliografi - Type.

2. I feltet Type, vælg "Stikordsregister".

3. I feltet Indstillinger, marker afkrydsningsfeltet Konkordansfil.

4. Klik knappen Filer, og vælg så Ny eller Rediger.

En konkordansfil indeholder følgende felter:

"Søgeord" henviser til indekselementet, som du vil markere i dokumentet.

"Alternativ element" henviser til indekselementet, som du ønsker skal optræde i indekset.

Første og anden nøgle er overordnede indekselementer. "Søgeord" eller "Alternativt element" ser ud som om et underelement under den første og anden nøgle.

"STORE og små bogstaver" betyder at store og små bogstaver tages i betragtning.

"Hele ord" søger efter udtrykket som et enkelt ord.

Noteikon

For at aktivere indstillingerne "STORE og små bogstaver" eller "Hele ord", klik i den tilsvarende celle, og marker så afkrydsningsfeltet.

For at oprette en konkordansfil uden dialogen Rediger konkordansfil:

Brug følgende retningslinjer for formatering, når du opretter en konkordansfil:

Søgeord;Alternativ element;1. nøgle;2. nøgle;STORE og små bogstaver;Hele ord

Elementerne "STORE og små bogstaver" og "Hele ord" bliver fortolket som "Nej" eller FALSE, hvis de er tomme eller nul (0). Alt andet indhold bliver fortolket som "Ja" eller TRUE.

Eksempel

For eksempel: for at inkludere ordet "Boston" i dit stikordsregister under elementet "Byer", indtastes følgende linje i konkordansfilen:

Boston;Boston;Byer;;0;0

Dette finder også "Boston" hvis det er skrevet med små bogstaver.

For at inkludere bydelen "Hellerup" i København under elementet "Byer", skal du indtaste følgende linje:

Hellerup;København;Byer;