Typografier

Du kan tildele forskellige afsnitstypografier for at ændre formateringen af indekstitler, separatorer og indekselementer. Du kan også ændre afsnitstypografier i denne dialog.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Indekser og oversigter - Indholdsfortegnelse, Indeks eller Litteraturfortegnelse - Typografier

Tildeling

Niveauer

Vælg indeksniveauet, som du ændrer formateringen af.

Afsnitstypografier

Vælg den afsnitstypografi, som du vil anvende på det valgte indeksniveau, og klik så på knappen Tildel (<).

<

Formaterer det valgte indeksniveau med den valgte afsnitstypografi.

Standard

Nulstiller formateringen af det valgte niveau til "Standard"-afsnitstypografien.

Rediger

Åbner dialogen Afsnitstypografi, hvor du kan ændre den markerede afsnitstypografi.