Dokumentinformation

Dokumentinformations-felter indeholder information om et dokuments egenskaber, så som datoen, dokumentet blev oprettet. For at se dokumentets egenskaber vælger du Filer - Egenskaber.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanen Indsæt - Felter -Flere felter - Dokumentinformation

Noteikon

Når du eksporterer og importerer et HTML-dokument, som indeholder Dokumentinformationsfelter, bruges specielle LibreOffice-formater.

Type

Opremser de tilgængelige felttyper. For at føje et felt til dit dokument, skal du klikke på en felttype, klikke på et felt i listen Type, og så klikke på Indsæt. Følgende felter er tilgængelige:

Type

Betydning

Ændret

Indsætter forfatterens navn og datoen eller klokkeslættet for den seneste gemning.

Redigeringstid

Indsætter den samlede tid, der er brugt på at redigere et dokument.

Indhold

Indsætter de kommentarer, som blevet indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber.

Revisionsnummer

Indsætter versionsnummeret for det aktuelle dokument.

Oprettet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet for dokumentets oprettelse.

Brugertilpasset

Indsætter indholdet af de egenskaber, der findes på fanebladet Brugerdefineret i dialogen Filer - Egenskaber.

Senest udskrevet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet, da dokumentet senest blev udskrevet.

Nøgleord

Indsætter de nøgleord, der blev indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber.

Emne

Indsætter emnet, emnet, der som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber..

Titel

Indsætter titlen som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber.

Noteikon

De følgende felter kan kun indsættes, hvis den tilsvarende felttype er valgt i Type.

Marker

Opremser de tilgængelige felter for felttypen, der er valgt i Type. For at indsætte et felt, klik på feltet, og klik så på Indsæt.

Tipikon

For hurtigt at indsætte et felt fra listen holder nede og dobbeltklikker på feltet.

Felter

Funktion

Forrige side

Indsætter sidetallet for den foregående side i dokumentet.

Næste side

Indsætter sidetallet for den næste side i dokumentet.

Sidetal

Indsætter det aktuelle sidenummer.

I feltet Format kan du vælge, hvilket talformat du vil bruge.

Hvis du vil, kan du indtaste en Forskydning til det viste sidenummer. Med en Forskydning på værdien 1, vil feltet vise et tal, der er 1 højere end det faktiske sidenummer, men kun hvis en side med det sidenummer eksisterer. På den sidste side i dokumentet vil feltet være tomt.

Noteikon

For felttyperne "Oprettet", "Ændret", og "Senest udskrevet", kan du inkludere forfatteren, dato, og klokkeslættet for den tilsvarende operation.

Format

Klik på det format, som du vil bruge til det valgte felt, eller klik på "Flere formater" for at definere et brugerdefineret format.

Når du klikker "Flere formater", åbnes dialogen Talformat, hvor du kan oprette et brugerdefineret format.

Fast indhold

Indsætter feltet som statisk indhold. Det vil sige at feltet ikke kan blive opdateret.

Noteikon

Felter med fastlåst indhold bliver kun beregnet, når du opretter et nyt dokument fra en skabelon, som indeholder sådan et felt. For eksempel, et datofelt med fastlåst indhold indsætter datoen for oprettelsen af et nyt dokument fra skabelonen.