Printer

Sæt udskriftsindstillingerne for konvolutten.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Konvolut - Printer

Læs dokumentationen, der fulgte med din printer, for at indstille printeren til konvolutter. Afhængigt af printermodel skal konvolutter måske være placeret til venstre, højre, i midten, og enten med forsiden op eller ned.

Vandret venstre

Indfører konvolutten vandret fra venstre kant af papirbakken.

Vandret midte

Indfører konvolutten vandret fra midten af papirbakken.

Vandret højre

Indfører konvolutten vandret fra højre kant af papirbakken.

Lodret mod venstre

Indfører konvolutten lodret fra venstre kant af papirbakken.

Lodret midte

Indfører konvolutten lodret fra midten af papirbakken.

Lodret højre

Indfører konvolutten lodret fra højre kant af papirbakken.

Udskriv første side først

Indfører konvolutten med udskriftssiden opad i printerbakken.

Udskriv sidste side først

Indfører konvolutten med udskriftssiden nedad i printerbakken.

Ryk mod højre

Indtast hvor meget udskriftsområdet skal rykkes mod højre.

Ryk ned

Indtast hvor meget udskriftsområdet skal rykkes nedad.

Aktuel printer

Viser navnet på den aktuelle printer.

Indstillinger

Åbner dialogen for Printeropsætning, hvor du kan vælge yderligere udskriftsindstillinger, såsom papirformat og papirretning.