Indsæt bogmærke

Indsætter et bogmærke ved markørens position. Du kan derefter bruge Navigatoren til at hoppe hurtigt til den markerede placering på et senere tidspunkt. I et HTML-dokument bliver bogmærker konverteret til ankre, som du kan hoppe til fra et hyperlink.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Bogmærke

Åbn værktøjslinjen Indsæt, klik på

Ikon

Bogmærke

For at hoppe til et bestemt bogmærke, tryk F5 for at åbne Navigator, klik på plustegnet (+) ved siden af elementet Bogmærke, og dobbeltklik så bogmærket.

Bogmærker

Skriv navnet på bogmærket, som du vil oprette. Den nederste liste indeholder alle bogmærkerne i det aktuelle dokument. For at slette et bogmærke, vælg det på listen, og klik så på Slet.

Du kan ikke bruge følgende tegn i et bogmærkenavn: / \ @ : * ? " ; , . #

Slet

For at slette et bogmærke, vælg bogmærket fra dialogen Indsæt bogmærke og klik på knappen Slet. Der er ingen bekræftelsesdialog.