Opret Autoresume

Kopierer overskrifterne og et antal efterfølgende afsnit i det aktive dokument til et nyt Autoresume-tekstdokument. Et Autoresume er nyttigt for at få et overblik over lange dokumenter. Du kan angive antallet af niveauer i dispositionen såvel som antallet af afsnit, der vises i den. Alle niveauer og afsnit ud over de tilsvarende indstillinger er skjulte.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Send - Opret Autoresume

Inkluderede dispositionsniveauer

Indtast omfanget af de dispositionsniveauer, der skal kopieres til det nye dokument. Hvis du for eksempel vælger 4 niveauer, inkluderes alle afsnit formateret med Overskrift 1 til Overskrift 4 sammen med det antal efterfølgende afsnit, der er angivet i Underafsnit per niveau.

Underafsnit per niveau

Angive det maksimale antal fortløbende afsnit, som skal inkluderes i Autoresume-dokumentet efter hver overskrift. Alle afsnittene op til det definerede maksimum inkluderes, indtil det næste afsnit med en overskriftstypografi er nået.