Brevfletning

Brevfletning-dialogen hjælper dig med at udskrive og gemme formularbreve.

For at tilgå denne kommando...

Indsæt et eller flere adressedatabasefelter i et tekstdokument og begynd så udskrivning af dokumentet. Svar "Ja" til spørgsmålet om du vil udskrive et formularbrev.

Under udskrivningen erstatter databaseinformationen de tilsvarende databasefelter (pladsholdere). For mere information om indsættelse af databasefelter henvises til fanebladet Database under Indsæt - Felter - Flere felter.

Dataposter

Afgør antallet af dataposter til udskrivning af formularbrevet. Et brev bliver udskrevet for hver datapost.

Alle

Bruger alle dataposterne fra databasen.

Markerede dataposter

Bruger kun de markerede dataposter fra databasen. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, når du forinden har markeret de nødvendige dataposter i databasen.

Fra:

Specificer antallet af første post der skal udskrives.

Til:

Specificer antallet af sidste post der skal udskrives.

Output

Bestemmer om dine formularbreve skal sendes til en printer eller gemmes som en fil.

Printer

Udskriver formularbrevene.

Fil

Gemmer formularbrevene i filer.

Gem som enkelt dokument

Opret et stort dokument der indeholder alle dataposter.

Gem som individuelle dokumenter

Opret et dokument for hver datapost.

Generer filnavn fra database

Generer hvert filnavn fra data i en database.

Felt

Bruger indholdet af det valgte databasefelt som filnavn på formularbrevet.

Sti

Angiver stien til lagring af formularbrevene.

...

Åbner dialogen Vælg sti.

Filformat

Vælg filformat til det endelige dokument.

Oprettelse af et formularbrev

Brevfletningsguide

Starter Brevfletningsguiden til oprettelse af formularbreve eller afsendelse af e-mails til flere modtagere.