Vindue

I menuen Vindue kan du åbne et nyt vindue og se dokumentlisten.

Nyt vindue

Åbner et nyt vindue som viser indholdet af det aktuelle vindue. Du kan nu vise forskellige dele af det samme dokument samtidigt.

Luk vindue

Luk det aktuelle vindue. Vælg Vindue - Luk vindue eller tryk +F4. I forhåndsvisning af side i LibreOffice Writer og Calc kan du lukke det aktuelle vindue ved at klikke på knappen Luk forhåndsvisning.

Dokumentliste

Opremser de aktuelle åbne dokumenter. Marker navnet på et dokument på listen for at skifte til det dokument.