Genveje (tilgængelighed i LibreOffice Math)

Du kan betjene LibreOffice Math uden en mus.

Indsætte en formel direkte

Hvis du vil indsætte en formel i et tekstdokument, og du allerede kender den korrekte skrivemåde, så kan du gøre sådan:

1. Skriv formlen ind i din tekst

2. Marker formlen

3. Vælg kommandoen Indsæt - Objekt - Formel.

Indsætte en formel ved at bruge et vindue

Panelet Elementer

Venstre eller højre pil

Flyt til venstre eller til højre til den næste kategori eller funktion.

Enter-tast

Vælger en kategori (i kategoriområdet af udvalgsvinduet) eller indsætter en funktion i vinduet Kommandoer (i funktionsområdet af udvalgsvinduet).

Tab

Hop fra første kategoripunkt til den første funktion i kategorien.

Skift+Tabulator

Hop fra det sidste kategoripunkt til sidste funktion i kategorien.

Genvejstaster for formler

Genveje (LibreOffice Tilgængelighed)