Importer formel fra fil

Denne kommando åbner en dialog til import af en formel.

Dialogen Indsæt er opbygget som dialogen Åbn under Filer. Brug dialogen Indsæt for at indlæse, redigere og vise en formel, som er gemt som en fil, i vinduet Kommandoer.

Du kan også importere MathML-filer, som er oprettet med andre programmer. MathML-kilden skal have et math-element med en xmlns-attribut med værdien "http://www.w3.org/1998/Math/MathML". Sprogene MathML og StarMath er ikke fuldt kompatible, og derfor skal du vurdere det importerede resultat. For flere detaljer om sproget MathML, kan du se specifikationen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Importer formel

Importer MathML fra udklipsholder

Denne kommando transformerer MathML-indhold fra udklipsholder til StarMath og indsætter det på den aktuelle markørposition.

Hvis transformationen mislykkes, vil intet blive indsat.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Importer MathML fra klippebordet

Denne kommando behandler kun MathML-indhold. Hvis du har kopieret en LibreOffice Math formel til udklipsholder, kan du indsætte den ved hjælp af kommandoen Indsæt under Rediger.