Værktøjslinjen Streg og fyld

Værktøjslinjen Streg og fyld indeholder kommandoer og indstillinger, som du kan anvende i den aktuelle visning.

Typografier

Angiver om vinduet for Typografier og Formatering skal vises eller skjules. Der kan du tildele og administrere typografier.

Ikon

Typografier

Streg

Sætter formateringsindstillingerne for den valgte streg.

Ikon

Streg

Piletype

Åbner værktøjslinjen Pilespidser. Brug de viste symboler for at vælge typografien for afslutningen for den valgte linje.

Ikon

Piletype

Stregtype

Vælg linjetypografien som du ønsker at bruge.

Ikon

Stregtype

Stregtykkelse

Vælg bredden for linjen. Du kan tilføje en måleenhed. En linjebredde på nul resulterer i en hårfin linje med en bredde på et billedpunkt på udskriften.

Ikon

Stregtykkelse

Stregfarve

Vælg en farve til linjen.

Ikon

Stregfarve

Flade

Sætter udfyldningsegenskaber for det valgte tegneobjekt.

Ikon

Flade

Fladestil/-fyld

Vælg typen af udfyldning som du vil anvende på det valgte tegningsobjekt.

Ikon

Fladestil/-fyld

Skygge

Skygge

Føjer en skygge til det valgte objekt. Hvis objektet allerede har en skygge, fjernes den. Hvis du klikker på dette ikon, når der ikke er valgt et objekt, bliver skyggen føjet til det næste objekt, som du tegner.

Ikon

Skygge