Funktioner

Indeholder staveværktøjer, et galleri med kunstobjekter som du kan føje til dit dokument, såvel som værktøjer til tilpasning af menuer og indstilling af programegenskaber.

Stavekontrol

Kontrollerer stavning manuelt.

Sprog

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge sprogspecifikke kommandoer.

Galleri

Åbner gallerivinduet i sidepanelet, hvor du kan vælge et billede eller et lydklip og indsætte det i dit dokument.

Pipette

Åbner dialogen Pipette, der lader dig skifte farve i bitmap- und Metafil-grafik.

Medieafspiller

Åbner vinduet Medieafspiller, hvor du kan forhåndsvise film og lytte til lydfiler såvel som indsætte disse filer i dit dokument.

Makroer

Lader dig optage eller administrere og redigere makroer.

Udvidelsesadministration

Udvidelsesadministratoren tilføjer, fjerner, deaktiverer, aktiverer og opdaterer LibreOffice udvidelser.

Indstillinger for XML-filter

Åbner dialogen Indstillinger for XML-filter, hvor du kan oprette, redigere, slette og afprøve filtre til import og eksport af XML-filer.

Autokorrekturindstillinger

Sætter indstillingerne for automatisk at erstatte tekst mens du skriver.

Tilpas

Tilpasser LibreOffice menuer, genvejstaster, værktøjslinje, og tildeler makroer hændelser.

Indstillinger

Denne kommando åbner en dialog for tilrettet programtilpasning.