Indsæt

Denne menu indeholder kommandoerne, som bruges til at indsætte nye elementer i dokumentet, for eksempel grafik, objekter, specialtegn og andre filer.

Dupliker dias

Indsætter en kopi af det aktuelle dias efter det aktuelle dias.

Udvid dias

Opretter et nyt dias fra alle topniveau-dispositionspunkter (tekst et niveau under titelteksten i dispositionshierarkiet) i det valgte dias. Dispositionsteksten bliver titlen på det nye dias. Dispositionspunkter under topniveauet på det originale dias bliver flyttet et niveau op på det nye dias.

Sammenfatningsdias

Opretter et nyt dias, som indeholder en punktopstilling af titlerne for diassene, som følger efter det valgte dias. Sammenfatningsdiasset bliver indsat bag det sidste dias.

Sidetal

Tilføjer diasnummer eller sidetallet.

Dato og klokkeslæt

Tilføjer dato og klokkeslæt som et felt.

Felter

Oplister generelle felter, som du kan indsætte i dit dias.

Kommentar

Indsætter en kommentar omkring den markerede tekst eller på den aktuelle cursorplacering.

Specialtegn

Lader en bruger indsætte tegn fra det symbolområdet i de installerede skrifttyper.

Formateringsmærke

Åbner en undermenu for at indsætte specielle formateringsmærker som hårdt mellemrum, blød og hård bindestreg.

Hyperlink

Åbner en dialogboks, der gør det muligt at oprette og redigere hyperlinks.

Animeret billede

Opretter en brugerdefineret animation på det aktuelle dias. Du kan kun bruge eksisterende objekter til at oprette en animation.

Tabel

Indsætter en ny tabel i det aktuelle dias eller side.

Medier

Undermenuen præsenterer forskellige kilder, som et billede, audio eller video kan indsættes fra.

Lyd eller video

Indsætter en video- eller lydfil i dit dokument.

Objekt

Indsætter et indlejret objekt i dit dokument, herunder formler, 3-d-modeller, diagrammer og OLE-objekter.

Diagram

Indsætter et diagram.

Objektramme

Indsætter en flydende ramme i det aktuelle dokument. Flydende rammer bruges i HTML-dokumenter til at vise indhold fra en anden fil.

Filer

Indsætter en fil i det aktive dias. Du kan indsætte LibreOffice Draw eller Impress filer, eller tekst fra et HTML-dokument eller en tekstfil.

Sidehoved og sidefod

Tilføjer eller ændrer tekst i pladsholdere i top og bund på dias og masterdias.