Menuer

Den følgende sektion viser hjælpeemner tilgængelig for menuer og dialoger.

Noteikon

Det vindue, som indeholder det dokument, du vil arbejde med, skal være valgt for at du kan bruge menukommandoerne. Tilsvarende skal du markere et objekt i dokumentet for at bruge de menukommandoer, der er knyttet til objektet.

Advarselsikon

Menuerne afhænger af sammenhængen. Det betyder, at de menupunkter er tilgængelige, som er relevante for det arbejde der for øjeblikket bliver udført. Hvis markøren er placeret i en tekst, så er alle disse menupunkter er tilgængelige, som er nødvendige for redigere teksten. Hvis du har markeret grafik i et dokument, kan du se alle de menupunkter, der kan bruges at redigere grafik.

Filer

Disse kommandoer anvendes på det aktuelle dokument, åbner et nyt dokument, eller lukker programmet.

Rediger

Denne menu indeholder kommandoer til at redigere indholdet af det aktuelle dokument.

Vis

Denne menu indeholder kommandoer til at styre skærmvisningen af dokumentet.

Indsæt

Denne menu indeholder kommandoerne, som bruges til at indsætte nye elementer i dokumentet, for eksempel grafik, objekter, specialtegn og andre filer.

Formater

Indeholder kommandoer for formatering af udseendet og indholdet af dit dokument.

Dias

Denne menu indeholder kommandoer til diasadministration og navigation.

Præsentation

Indeholder kommandoer og indstillinger til at køre en præsentation.

Funktioner

Indeholder staveværktøjer, et galleri med kunstobjekter som du kan føje til dit dokument, såvel som værktøjer til tilpasning af menuer og indstilling af programegenskaber.

Vindue

Indeholder kommandoer til manipulering og visning af dokumentvinduer.

Hjælp

Hjælpemenuen giver dig mulighed for at starte og styre hjælpesystemet i LibreOffice.