Indlæsning af farve-, farvegraduerings- og skraveringslister

Du kan bruge lister for at organisere farver, farvegradueringer eller skraveringsmønstre. LibreOffice har flere lister, som du kan hente og bruge i dit dokument. Hvis du vil, kan du tilføje eller slette elementer fra en liste eller endog oprette brugerdefinerede lister.

For at indlæse en farveliste:

1. Vælg Formater - Flade, og klik så på fanebladet Farver.

2. Klik på knappen Indlæs farveliste.

3. Find farvelisten, som du vil indlæse, og klik så på Åbn. En farvelistefil har formatet [filnavn].soc.

For at gemme en farveliste skal du klikke på knappen Gem farveliste, indtaste et filnavn og klikke på Gem.

CMYK-listen er optimeret til udskriftfarver. Farverne i Web- og HTML-listerne er optimeret til skærme med en farvedybde på 256 farver. Paletterne libreoffice.soc og tango.soc indeholder de officielle farver for LibreOffice henholdsvis Tango.

For at indlæse en farvegradueringsliste:

1. Vælg Formater - Flade, og klik så på fanebladet Farvegradueringer.

2. Klik på knappen Indlæs farvegradueringsliste.

3. Find farvegradueringslisten, som du vil indlæse, og klik så på Åbn. En farvegradueringslistefil har formatet [filnavn].sog.

For at gemme en farvegradueringsliste, klik på knappen Gem farvegradueringsliste, indtast et filnavn, og klik så på Gem.

For at indlæse en skraveringsliste:

1. Vælg Formater - Flade, og klik så på fanebladet Skravering.

2. Klik på knappen Indlæs skraveringsliste.

3. Find den skraveringsiste, som du vil indlæse, og klik så på Åbn. En skraveringslistefil har formatet [filnavn].soh.

For at gemme en skraveringsliste, klik på knappen Gem skraveringsliste, indtast et filnavn, og klik så på Gem.

Formater - Flade

Indlæsning af linje- og piletyper