Kopiering af dias fra andre præsentationer

Du kan indsætte dias fra en anden præsentation i den aktuelle præsentation. Du kan også kopiere og indsætte dias mellem præsentationer.

For at indsætte et dias fra en anden præsentation:

1. Åbn en præsentation og vælg Vis - Normal.

2. Vælg Indsæt - Fil.

3. Find præsentationsfilen, der indeholder det dias, som du vil indsætte, og klik Indsæt.

4. Klik på plustegnet ved siden af ikonet for præsentationsfilen, og vælg så de dias, som du vil indsætte.

5. Klik på OK.

For at kopiere og indsætte dias mellem præsentationer:

1. Åbn de præsentationer, som du vil kopiere og indsætte mellem.

2. I præsentationen, der indeholder de dias, som du vil kopiere, skal du vælge Vis - Diassorter.

3. Marker de ønskede dias, og vælg så Rediger - Kopier.

4. Skift til præsentationen, hvor du vil indsætte de ønskede dias, og vælg så Vis - Normal.

5. Marker diasset, som du ønsker at det kopierede dias skal komme efter, og vælg så Rediger - Sæt ind.

Indsæt - Fil