Indlæsning af linje- og piletyper

Du kan bruge typografier for at organisere lignende linje- og piletyper. LibreOffice har nogle standardtypografifiler, som du kan hente og bruge i dit dokument. Hvis du vil, kan du tilføje eller slette elementer fra en typografifil eller endog oprette en brugerdefineret typografifil.

For at indlæse en linjetypografifil:

1. Vælg Formater - Streg, og klik så på fanebladet Stregtyper.

2. Klik på knappen Indlæs linjetypografier.

3. Find den fil, der indeholder linjetypografierne, som du vil indlæse, og klik så på OK. Filen har formatet [filnavn].sod.

For at gemme en linjetypografifil skal du klikke på knappen Gem linjetypografier, indtaste et filnavn og så klikke på OK.

For at indlæse en piletypografifil:

1. Vælg Formater - Streg, og klik så på fanebladet Piletyper.

2. Klik på knappen Indlæs piletyper.

3. Find den fil, der indeholder piletyperne, som du vil indlæse, og klik så på OK. Filnavnet har formatet [filnavn].soe.

For at gemme en linjetypografifil skal du klikke på knappen Gem piletyper, indtast et filnavn og så klikke på OK.

Formater - Streg

Indlæsning af farve-, farvegraduerings- og skraveringslister