Oprettelse af en brugerdefineret præsentation

Du kan oprette en brugerdefineret præsentation for at imødekomme dit publikums behov for at bruge udvalgte dias fra den aktuelle præsentation.

For at oprette en brugerdefineret præsentation:

1. Vælg Præsentation - Brugerdefineret præsentation.

2. Klik Nyt og indtast et navn for din præsentation i feltet Navn.

3. Under Eksisterende dias vælger du de dias, som du vil føje til din præsentation. Klik så på knappen >>. Hold Skift nede for at vælge en række af dias eller Ctrl for at vælge flere dias.

Du kan ændre rækkefølgen for diassene i din brugerdefinerede præsentation, ved at trække og slippe diassene under Valgte dias.

For at starte en brugerdefineret præsentation:

1. Vælg Præsentation - Brugerdefineret præsentation.

2. Vælg præsentationen, som du vil starte, fra listen.

3. Klik Start.

Tipikon

Hvis du vil have den valgte brugerdefinerede præsentation til at starte, når du klikker på ikonet Præsentation på værktøjslinjen Præsentation, eller når du trykker F5, skal du markere Anvend brugerdefineret præsentation.

Indstillinger vedrørende kørsel af en præsentation

For altid at begynde en præsentation fra det aktuelle dias:

1. Vælg - LibreOffice Impress - Generelt.

2. I området Start præsentation skal du markere afkrydsningsfeltet Altid fra aktuel side.

Advarselsikon

Lad være med at vælge denne indstilling, hvis du vil køre en brugerdefineret præsentation.

For at skjule et dias:

For at skjule det aktuelle dias, klik på knappen "Skjul dias".

1. For at skjule flere dias, skal du vælge Vis - Diassortering, og derefter vælge de dias du ønsker at skjule.

2. Vælg Præsentation - Vis/skjul dias.

Navnet på det skjulte dias er fremhævet i gråt. Diasset bliver ikke fjernet fra dit dokument.

For at vise et skjult dias:

1. Vælg Vis - Diassortering og vælg så de(t) skjulte dias, som du vil vise.

2. Vælg Præsentation - Vis/skjul dias.