Definer brugerdefineret præsentation

Opretter en brugerdefineret præsentation.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Præsentation - Brugerdefineret præsentation. og klik derefter på Ny(t).

Oprettelse af en brugerdefineret præsentation

Marker et dias og klik >> eller << for at tilføje eller fjerne diasset fra listen.

Tilføjer et eksisterende dias til bunden af listen Valgte dias. Du skal markere et dias i listen Eksisterende dias, før du kan bruge denne knap.

Fjerner et dias fra listen Valgte dias. Du skal vælge et dias i listen Valgte dias, før du kan bruge denne knap.

Navn

Viser navnet på den brugerdefinerede præsentation. Hvis du vil, kan du indtaste et nyt navn.

Eksisterende dias

Lister alle diassene i den rækkefølge, som de vises i det aktuelle dokument.

Valgte dias

Lister alle diassene i den brugerdefinerede præsentation. Hvis du vil, kan du ændre rækkefølgen af listen ved at trække diassene op eller ned.