Brugerdefinerede præsentationer

Definerer en brugerdefineret præsentation ved at bruge dias fra den aktuelle præsentation. Du kan så udvælge dias, der opfylder behovet hos dit publikum. Du kan oprette så mange brugerdefinerede præsentationer, som du vil.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Præsentation - Brugerdefineret præsentation

Oprettelse af en brugerdefineret præsentation

Navn på præsentationerne

Lister de brugerdefinerede præsentationer, som er tilgængelige.

For at oprette en brugerdefineret præsentation, klik Ny.

Anvend brugerdefineret præsentation

Kører den valgte brugerdefinerede præsentation, når du klikker på Start. Ellers vises hele præsentationen.

For at afvikle en brugerdefineret præsentation:

1. Klik præsentationen på listen og vælg så Anvend brugerdefineret præsentation.

2. Klik Start.

Ny

Opretter en brugerdefineret præsentation.

Rediger

Tilføj, fjern eller omorganiser dias såvel som omdøb den valgte brugerdefinerede præsentation.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer uden at kræve bekræftelse.

Kopier

Opretter en kopi af den valgte brugerdefinerede præsentation. Du kan ændre navnet på præsentationen ved at klikke Rediger.

Start

Kører præsentationen. Vær sikker på at Anvend brugerdefineret præsentation er valgt, hvis du vil køre en brugerdefineret præsentation.

Luk

Lukker dialogen og gemmer alle ændringer.