Bagved objekt

Ændrer stablingsrækkefølgen ved at flytte det valgte objekt bagved et objekt, som du angiver. Skærmplaceringen af det valgte objekt ændres ikke.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Modificer - Arranger - Bagved objekt (kun LibreOffice Draw)

Åbn genvejsmenuen for et markeret objekt og vælg Arranger - Bagved objekt

Åbn værktøjslinjen Arranger på værktøjslinjen Tegning og klik på:

Ikon

Bagved objekt

Marker objekterne, som du vil flytte til forgrunden. Højreklik og vælg Arranger - Bagved objekt, og klik så på et objekt i dit dias.

Noteikon

Arrangering af objekter påvirker stablingsrækkefølgen på alle objekter i dit dokument.