Arranger

Ændrer stablingsrækkefølgen for et valgt objekt.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Arranger (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc)

Åbn genvejsmenu - vælg Arranger (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Vælg Modificer - Arranger (LibreOffice Draw)

Ikon

Arranger

Markering af underliggende objekter

Placer forrest

Flytter det valgte objekt øverst i stablingsrækkefølgen, så det er foran andre objekter.

Flyt fremad

Flytter det valgte objekt et niveau op, så det er tættere på toppen af stablingsrækkefølgen.

Flyt bagud

Flytter det valgte objekt et niveau ned, så det er tættere på bunden af stablingsrækkefølgen.

Placer bagest

Flytter det valgte objekt til bunden af stablingsrækkefølgen, så det er bag de andre objekter.

Foran objekt

Ændrer stablingsrækkefølgen ved at flytte det valgte objekt foran et objekt, som du angiver. Skærmplaceringen af det valgte objekt ændres ikke.

Bagved objekt

Ændrer stablingsrækkefølgen ved at flytte det valgte objekt bagved et objekt, som du angiver. Skærmplaceringen af det valgte objekt ændres ikke.

Omvendt

Vender stablingsrækkefølgen om for de valgte objekter.