Eksport

Eksporterer din præsentation eller tegning og sætter eksportindstillingerne.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter

De følgende filformater præsenterer dig for yderligere eksportindstillinger, efter du har klikket Gem:

HTML-dokument, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Hvis du vælger "Macromedia Flash (SWF)" som filformat, vil det aktuelle Impress eller Draw dokument blive eksporteret til Macromedia Flash-formatet.

Hvis du vælger "HTML-dokument" som dit filformat, vises HTML-eksportguiden. Denne guide fører dig gennem eksporteringsprocessen og inkluderer muligheden for at gemme billederne i din præsentation i GIF- eller JPG-formater.

Eksporter dialog

Information om filtre til import og eksport