Klasse-sti

Du brug denne dialog til at tilføj foldere og arkiver til Java-klasse-stien. Disse stier er gyldig til hvilken som helst JRE, som du starter.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Avanceret.

Tildelte foldere og arkiver

Angiver placeringen af Java-klasser eller Java-klassebiblioteker. Den nye klasse-sti bliver gyldig efter genstart af LibreOffice.

Advarselsikon

Java-klasser, som er tilgået gennem klasse-stien, gennemgår ikke en sikkerhedskontrol.

Tilføj arkiv

Marker en arkiv-fil i jar- eller zip-formater og tilføjer filen til klasse-stien.

Tilføj mappe

Vælg en mappe og tilføj mappen til klasse-stien.

Fjern

Vælg et arkiv eller en mappe på listen og klik Fjern for at fjerne objektet fra klasse-stien.