Ekspertkonfiguration

For at tilgå denne kommando...

Vælg Værktøjer – Indstillinger – LibreOffice – avanceret – Ekspertkonfiguration

Åbner Ekspert Konfigurations dialogen til avancerede indstillinger og konfiguration af LibreOffice. Ekspert Konfigurations dialogen giver brugeren adgang til hundreder af LibreOffice konfigurations indstillinger, og de fleste er ikke tilgængelige gennem brugergrænsefladen eller dialogboksene.

Advarselsikon

Ekspert Konfigurations dialogen gør at du kan tilgå, redigere og gemme konfigurationsindstillinger der kan skade din LibreOffice brugerprofil. Det kan gøre brugerprofilen i LibreOffice ustabil, inkonsistent eller endda ubrugelig. Gå kun videre hvis du ved hvad du gør.

Tipikon

Ekspert-konfigurationen modificerer ikke LibreOffice system-installationen på din computer.

Tekst søgning indtastningsfelt

Indtast de indstillinger, du ønsker at få vist, i tekstområdet. Klik så på søgeknappen.

Søgeknap

Klik for at søge efter din indstillingstekst i Indstillinger træet.

Indstillinger træ

Oplister indstillinger organiseret hierarkisk i en træstruktur. Åbn grenene ved at dobbeltklikke på (+)-symbolet. Når indstillingen er synlig i træet, kan du redigere den.

Præferencenavn

Navnet på præferencen.

Egenskab

Viser navnet på præferencens egenskaber.

Type

Definerer egenskabens type. Gyldige typer er:

Værdi

Aktuel værdi af egenskaben.

Rediger

Åbner dialogboks for at redigere præference.

Tipikon

Du kan dobbeltklikke i indstillingsrækken for at redigere egenskabens nuværende værdi.

Nulstil

Fortryd ændringer lavet indtil nu, i denne dialog.