Sprogindstillinger

Angiver egenskaberne for yderligere sprog.

Noteikon

Fanebladene Søgeindstillinger for Japansk og Asiatisk layout er kun synlige, hvis indstillingen Understøttelse af asiatiske sprog i fanebladet Sprog er aktiveret og dialogen Indstillinger er genåbnet. Fanebladet Complex Text Layout (CTL) er kun synlig, hvis CTL-understøttelse er aktiveret.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - Sprogindstillinger.

Sprog

Angiver standardsprog og visse andre lokalitetsindstillinger for dokumenter.

Skrivehjælp

Angiver egenskaberne for stavekontrollen, synonymordbogen og orddelingen.

Søgeindstillinger for japansk

Angiver søgeindstillingerne for Japansk.

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Asiatisk layout

Angiver de typografisk standardindstillinger for Asiatisk tekst.

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Complex Text Layout (CTL)

Definerer indstillingerne for dokumenter med Complex Text Layout (CTL).

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.