Microsoft Office

Angiver indstillinger for import og eksport af Microsoft Office-dokumenter.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - Hent/gem - Microsoft Office.

Indlejret objekter

Sektionen Indlejrede Objekter specificerer hvordan man importerer og eksporterer Microsoft Office OLE objekter.

Disse indstillinger er gyldige, når ingen Microsoft OLE-server eksisterer (for eksempel i UNIX), eller når der ikke er en LibreOffice OLE-server klar til at redigere OLE-objekterne.

Hvis en OLE-server er aktiv for det indlejrede objekt, så vil OLE-serveren bruges til håndtering af objektet.

Hvis ingen OLE-server er aktiv for MathType-objekter, så kan indlejrede MathType-objekter konverteres til LibreOffice Math-objekter. For denne konvertering må de indlejrede MathType-objekter ikke gå ud over MathType 3.1 specifikationerne.

Rulleliste

Listboksen viser de elementer for OLE-objekter, som kan konverteres når de indlæses i LibreOffice (L) og/eller gemmes i et Microsoftformat (S).

Marker feltet i [I] kolonnen foran elementet, hvis et Microsoft OLE-objekt skal konverteres til det angivne LibreOffice OLE-objekt, når et Microsoft-dokument er indlæst i LibreOffice.

Marker feltet i [G] kolonnen foran elementet, hvis et LibreOffice OLE-objekt skal konverteres til det angivne Microsoft OLE-objekt, når et dokument er gemt i et Microsoft filformat.

Tegnbaggrund

Microsoft Office har to tegnegenskaber der ligner LibreOffice tegnbaggrund. Vælg den egenskab (fremhævelse eller skygge), som du vil bruge ved eksport til Microsoft Office-filformater.