LibreOffice Draw-indstillinger

Angiver de globale indstillinger for tegningsdokumenter inklusiv det indhold, der skal vises, skalaen der skal bruges, gitterjusteringen og det indhold, der skal udskrives som standard.

For at tilgå denne kommando...

Åbn en tegning, vælg - LibreOffice Draw.

Generelt

Definerer de generelle indstillingerfor tegning eller præsentationsdokumenter.

Vis

Angiver de tilgængelige visningstilstande. Ved at vælge en anden visning, kan du øge skærmvisningens hastighed, mens du redigerer din præsentation.

Gitter

Angiver gitterindstillingerne for oprettelse og flytning af objekter.

Udskriv

specificerer printerindstillinger inden for en tegning eller præsentationsdokument.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.