Ændringer

Dialogen Ændringer angiver forskellige indstillinger for fremhævning af ændringer i dokumenter.

For at registrere ændringer i dit arbejde, vælg Rediger - Registrer ændringer - Registrer.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et regneark, vælg - LibreOffice Calc - Ændringer.

Farvedefinition for ændringer

Angiver farver for registrerede ændringer. Hvis du vælger elementet "Efter forfatter", vil LibreOffice automatisk indstille farven, afhængigt af hvilken forfatteren der foretog ændringerne.

Ændringer

Angiver farven for ændringer af cellers indhold.

Sletninger

Angiver farven for fremhævning af sletninger i dokumentet.

Indsættelser

Angiver farven for fremhævning af indsættelser i dokumentet.

Flytninger

Angiver farven for fremhævning af flyttet celleindhold.