Sorteringslister

Alle brugerdefinerede lister vises i dialogen Sorteringslister. Du kan også definere dine egne lister. Kun tekst kan bruges til sorteringslister, ingen tal.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et regneark, vælg - LibreOffice Calc - Sorteringslister.

Lister

Viser alle tilgængelige lister. Disse lister kan markeres for redigering.

Elementer

Viser indholdet af den aktuelt markerede liste. Listens indhold kan redigeres.

Kopier liste fra

Angiver regnearket og cellerne som skal kopieres, med henblik på at medtage dem i boksen lister. Det aktuelt markerede område i regnearket er standard.

Kopier

Kopierer indholdet af cellerne i boksen Kopier liste fra. Hvis du markerer en reference til relaterede rækker og kolonner, vil dialogen Kopier liste vise sig efter du har klikket på knappen. Du kan bruge denne dialog til at angive om referencen skal konverteres til sorteringslister efter række eller efter kolonne.

Ny(t)/Forkast

Indsætter indholdet af en ny liste i boksen Elementer. Denne knap vil skifte fra Ny til Forkast, hvilket giver dig mulighed for at slette den nye liste.

Tilføj/Modificer

Tilføjer en ny liste til boksen Lister. Hvis du ønsker at redigere denne liste i boksen Elementer, ændres denne knap fra Tilføj til Rediger, hvilket giver dig mulighed for at tilføje den nyligt ændrede liste.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer efter bekræftelse.