LibreOffice Writer Indstillinger

Disse indstillinger bestemmer, hvordan tekstdokumenter oprettet i LibreOffice håndteres. Det er også muligt at angive indstillinger for det aktuelle tekstdokument. De globale indstillinger bliver automatisk gemt.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et tekstdokument, vælg - LibreOffice Writer.

Generelt

Angiver generelle indstillinger for tekstdokumenter.

Vis

Definerer standardindstillingerne for visning af objekter i dine tekstdokumenter samt standardindstillingerne for vindueselementer.

Formateringshjælp

I LibreOffice definerer tekstdokumenter og HTML-dokumenter visningen af visse tegn og for den direkte markør.

Gitter

Angiver indstillinger for det konfigurerbare gitter på din dokumentside. Dette gitter hjælper dig til at afgøre den nøjagtige placering af dit objekt. Du kan også indstille dette gitter med "magnetiske" fanglinjer.

Grundlæggende skrifttyper (vestlige)

Angiver indstillingerne for de grundlæggende skrifttyper.

Grundlæggende skrifttyper (asiatisk)

Angiver indstillingerne for de grundlæggende asiatiske skrifttyper, hvis understøttelse af asiatiske sprog er aktiveret under - Sprogindstillinger - Sprog.

Grundlæggende skrifttyper (CTL)

Angiver indstillingerne for grundlæggende skrifttyper til Complex Text Layout- (CTL) sprog, hvis understøttelse af dem er aktiveret under - Sprogindstillinger - Sprog.

Udskriv

Angiver udskriftsindstillinger indenfor et tekst- eller HTML-dokument.

Tabel

Angiver indstillingerne for tabeller i tekstdokumenter.

Ændringer

Angiver visning af ændringer i dokumentet.

Kompatibilitet

Angiver kompatibilitetsindstillingerne for dokumenter. Disse indstillinger finjusterer LibreOffice ved import af Microsoft Word-dokumenter.

Autobilledtekst

Angiver indstillingerne for billedtekster som tilføjes automatisk til indsatte objekter.

Brevfletning e-mail

Angiver brugeroplysninger og serverindstillinger for, når du sender formularbreve som e-mail-beskeder.