Brugerdata

Brug dette faneblad til at indtaste eller redigere brugerdata. Nogle af dataene kan allerede være indtastet af brugeren under installationen af LibreOffice.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Programfarver.

Brugerdata bliver brugt ved skabeloner og guider i LibreOffice. For eksempel, datafelterne "Fornavn" og "Efternavn" bruges til automatisk at indsætte dit navn som forfatteren af et nyt dokument. Du kan se dette under Filer - Egenskaber.

Nogle brugerdata er automatisk inkluderet i en intern ordbog, så de er genkendt af stavekontrollen. Hvis der foretages indtastningsfejl kan programmet bruge disse data til at foreslå erstatninger. Bemærk at ændringer til dataene først slår i gennem efter at LibreOffice er genstartet.

Adresse

Brug feltet Adresse til at indtaste og redigere dine personlige brugerdata.

Firma

Skriv navnet på dit firma i dette felt.

Fornavn

Skriv dit fornavn.

Efternavn

Skriv dit efternavn.

Initialer

Skriv dine initialer.

Gade

Skriv dit gadenavn i dette felt.

Postnr.

Skriv dit postnummer i dette felt.

By

Skriv navnet på byen, du bor i.

Delstat

Skriv navnet på dit land.

Titel

Skriv din titel i dette felt.

Stilling

Skriv din stilling i firmaet i dette felt.

Tlf. (privat)

Skriv dit private telefonnummer i dette felt.

Tlf. (arbejde)

Skriv dit telefonnummer på arbejdet i dette felt.

Fax

Skriv dit faxnummer i dette felt.

E-mail

Skriv din e-mail-adresse. For eksempel mit.navn@min.udbyder.dk