LibreOffice

Brug denne dialog til at oprette generelle indstillinger for LibreOffice. Informationen dækker emner såsom brugerdata, at gemme, udskrivning, stier til vigtige filer og kataloger samt standardfarver. Disse indstillinger bliver gemt automatisk.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Programfarver.


Brugerdata

Brug dette faneblad til at indtaste eller redigere brugerdata. Nogle af dataene kan allerede være indtastet af brugeren under installationen af LibreOffice.

Generelt

Specificerer de generelle indstillinger i LibreOffice.

Visning

Specificerer visningsmuligheder.

Udskriftsindstillinger

Specificerer udskriftsindstillingerne

Stier

Dette afsnit indeholder standardstier til vigtige mapper i LibreOffice. Disse stier kan redigeres af brugeren.

Skrifttyper

Erstatter en skrifttype med en skrifttype efter dit valg. Erstatningen erstatter kun en skrifttype, når den bliver vist på skærmen eller under udskrivning. Den ændrer ikke skrifttypen, der er specificeret i dit dokuments formatering.

Sikkerhed

Definerer sikkerhedsindstillingerne for at gemme dokumenter, for webforbindelser og for åbning af dokumenter, der indeholder makroer.

Personalisering

Du kan personalisere dit LibreOffice med de samme temaer, der fås til Mozilla Firefox. Menulinjen samt værktøjslinjerne, der fastgjort øverst og nederst i vinduet, vil vise det valgte tema i baggrunden.

Programfarver

Sætter farverne for LibreOffice-brugergrænsefladen. Du kan gemme de nuværende indstillinger som farveskema og indlæse dem senere.

Tilgængelighed

Sætter indstillinger, som gør programmerne i LibreOffice mere tilgængelige for brugere med nedsat syn, begrænset behændighed eller andre handicap.

Avanceret

Specificerer understøttelsesmulighederne for Javaprogrammer i LibreOffice, herunder hvilket Java afviklingsmiljø (JRE) der skal anvendes. Her specificeres også, om eksperimentelle (ustabile) funktioner og makrooptageren skal være aktiveret.

Basic IDE

Definerer indstillingerne for BASIC IDE (integreret udviklingsmiljø) for at hjælpe med at redigere makroer i Basic.

Onlineopdatering

Angiver nogle muligheder for automatisk underretning og download af online opdateringer til LibreOffice.

Open CL

OpenCL er en teknologi til at sætte hastigheden op for beregninger i store regneark.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.