Godkendelse eller afvisning af ændringer

Gennemgangsfunktionen er tilgængelig i LibreOffice for tekstdokumenter og regnearksdokumenter.

Når du redigerer et dokument, som andre har lavet ændringer i, kan du acceptere eller afvise ændringerne individuelt eller afvise alle.

1. Hvis du har sat flere kopier af dokumentet i cirkulation, skal du først flette dem til ét dokument (seFletning af versioner).

2. Åbn dokumentet og vælg Rediger - Registrer ændringer - Håndter.... Dialogen Håndter ændringer vises.

3. Marker en ændring på fanebladet Liste. Ændringen bliver markeret og vist i dokumentet, og du kan nu indtaste din beslutning med en af knapperne.

Hvis en forfatter har ændret en anden forfatters ændring, kan du se ændringerne hierarkisk ordnet med et plustegn til at åbne hierarkiet.

Hvis listen over ændringer er for lang, kan du skifte til fanebladet Filter i dialogen og angive, at du kun vil se ændringerne fra bestemte forfattere, eller kun ændringerne for den seneste dag, eller at du ønsker, at listen skal begrænses på andre måder.

Farvekodede elementer viser resultatet af det filter, der er brugt. Sorte elementer kan blive accepteret eller afslået og passer med filterkriteriet. Blå elementer passer ikke selv med filterkriteriet, men har underelementer, som er inkluderet af filteret. Grå elementer kan ikke blive accepteret eller afslået og passer ikke med filterkriteriet. Grønne elementer passer med filteret, men kan ikke blive accepteret eller afslået.