Registrere og vise ændringer

Noteikon

Gennemgangsfunktionen er tilgængelig i LibreOffice for tekstdokumenter og regnearksdokumenter.


Når flere forfattere arbejder på samme tekst eller regneark, registrerer og viser gennemgangsfunktionen, hvem der har foretaget de forskellige ændringer. Ved den endelige redigering af dokumentet er det så muligt at se på hver enkelt ændring og afgøre, om den skal accepteres eller afslås.

For eksempel: Du er redaktør og afleverer din seneste rapport. Men før offentliggørelse af rapporten skal den læses af chefredaktøren og af korrekturlæseren, og begge vil tilføje deres ændringer. Chefredaktøren skriver "uddyb" efter et afsnit og streger et andet afsnit over. Korrekturlæseren retter stavningen i dit dokument.

Det redigerede dokument kommer tilbage til dig, og du kan indarbejde eller ignorere forslagene fra de to korrekturlæsere.

Lad os antage at du også sendte en e-mail med en kopi af rapporten til en god ven og kollega, der tidligere har forsket i et lignende emne. Du efterspurgte et par forslag, og dokumentet med din kollegas forslag bliver returneret med e-mail.

Eftersom alle dine kolleger og chefer i firmaet arbejder med LibreOffice, kan du producere en færdig udgave af dokumentet fra de resultater, som du får tilbage.

Registrering af ændringer

Godkendelse eller afvisning af ændringer

Sammenligning af versioner af et dokument

Fletning af versioner

Versionsadministration

Beskytte ændringer