Valg af målenheder

Du kan vælge separate måleenheder for LibreOffice Writer, LibreOffice Writer/Web, LibreOffice Calc, LibreOffice Impress og LibreOffice Draw-dokumenter.

1. Åbn et dokument af den type du vil skifte måleenhederne for.

2. Vælg .

3. I den venstre rude i dialogen dobbeltklikker du på det program, du vil vælge måleenheden for.

Dobbeltklik LibreOffice Writer hvis du vil vælge måleenhederne for tekstdokumenter.

4. Klik på Generelt.

5. På fanebladet Generelt vælges måleenheden. Luk dialogen med OK.

Indtastning af måleenheder direkte

- LibreOffice Writer - Generelt