Indsætte hyperlinks

Du kan indsætte hyperlinks på to måder: som tekst eller som en knap. I begge tilfælde kan den synlige tekst være forskellige fra URL'en.

Placer markøren i dokumentet på det punkt, hvor du vil indsætte hyperlinket, eller marker den tekst, du vil knytte hyperlinket til. Vælg kommandoen Hyperlink i menuen Indsæt. Alternativt kan du klikke på Ikon Hyperlink-ikonet på værktøjslinjen Standard. Dialogboksen Hyperlink vises.

Tipikon

Hyperlinks kan også indsættes med træk og slip fra Navigatoren. Hyperlinks kan referere til referencer, overskrifter, grafik, tabeller, objekter, kataloger eller bogmærker.

Tipikon

Hvis du ønsker at indsætte et hyperlink i en tekst, som refererer til Tabel 1, træk da elementet Tabel 1 fra Navigatoren og slip det i teksten. For at gøre dette skal træktilstanden Indsæt som hyperlink være valgt i Navigatoren.

Relative og absolutte referencer