Redigering af hyperlinks

Når du -klikker på et hyperlink i et Writer-dokument, åbnes din webbrowser med den ønskede webadresse. Hvis du ikke bruger en mus, så placer markøren inde i hyperlinket og åbn genvejsmenuen med Skift+F10, vælg så Åbn hyperlink.

Ændre teksten for et hyperlink som følger

Hvis du forlader hyperlinket ved at placere markøren et andet sted, vil kun den synlige tekst forandre sig.

Hvis du forlader hyperlinket ved at indtaste et mellemrumstegn umiddelbart efter det sidste tegn, så vil Autokorrektur - hvis aktiveret - ændre mål URL'en til at være det samme som den synlige tekst.

Ændre URL'en for et hyperlink som følger

Ændre attributten for alle hyperlinks

1. Åbn typografi-vinduet.

2. Klik på ikonet Tegntypografier.

3. Højreklik tegntypografien "Hyperlink" eller "Besøgt hyperlink", og vælg Modificer.

4. I dialogen, vælg de nye attributter, og klik OK.

Rediger en hyperlinkknap

Hvis hyperlinket er en knap, klik da på kanten for at vælge den, eller hold knappen tast nede imens du klikker. Åbn dialogen Egenskaber via genvejsmenuen. Du kan redigere etiketteksten under "Billedtekst," og rette adressen i feltet "URL".

Relative og absolutte referencer