Tilføje en kommando knap til et dokument

Du kan bruge værktøjslinjen Formularkontrolelementer til at føje afkrydsningsfelter, knapper, tabeller som viser dataposter, og andre kontrolelementer til et dokument.

For at tilføje en knap til et dokument

1. Vælg Vis - Værktøjslinjer - Formularkontrolelementer.

2. På værktøjslinjen Formularkontrolelementer skal du klikke på ikonet Trykknap.

Musemarkøren ændrer sig til et trådkorssymbol.

3. I dokumentet, træk for at tegne knappen.

4. Højreklik på knappen og vælg Kontrolelement.

5. Angiv egenskaberne for knappen.

6. For at ændre knappens etiket, klik på fanebladet Generelt, og rediger teksten i feltet Etiket.

7. For at tilknytte en makro til knappen, klik på fanebladet Hændelser, og klik på knappen ... udfor den knaphandling, som du vil have til at udføre makroen. I dialogen Tildel makro, find den makro, som du vil bruge, og klik så på OK.

8. Luk dialogen Egenskaber.

9. (Valgfri) Angiv egenskaberne for formularen, som knappen hører til.

10. Højreklik på knappen og vælg Formular.

11. Dialogen Formularegenskaber åbner.

12. Angiv egenskaberne for formularen og luk så dialogen.