Fontwork til grafisk tekstkunst

Du kan bruge Fontwork til at oprette grafiske tekstkunstobjekter.

For at oprette et Fontwork objekt

1. Hvis du ikke kan se værktøjslinjen Tegning, skal du vælge Vis - Værktøjslinjer og aktivere den.

2. I værktøjslinjen Tegning eller Fontwork skal du klikke på ikonet Fontwork-galleri. Ikon

3. Marker en Fontwork-type i dialogen Fontwork-galleri og klik på OK.

Fontwork-objektet indsættes i dit dokument. Fontwork-objekter er tilpassede figurer. Ved hjælp af værktøjslinjen 3D-indstillinger, kan du til enhver tid ændre visningen fra 2D til 3D og tilbage.

4. Dobbeltklik på objektet for at skifte til tekstredigeringstilstand.

5. Erstat standard Fontworkteksten med din egen tekst.

6. Tryk Esc for at afslutte tekstredigeringstilstanden.

For at redigere et Fontworkobjekt

1. Klik på Fontworkobjektet. Hvis Fontworkobjektet er indsat i baggrunden, skal du holde Ctrl-tasten nede mens du klikker.

Fontwork værktøjslinjen bliver vist. Hvis du ikke kan se Fontwork værktøjslinjen, vælg Vis - Værktøjslinjer - Fontwork.

2. Klik på et ikon i værktøjslinjen Fontwork.

De følgende ikoner er tilgængelige:

For at redigere flere Fontwork attributter

1. Klik på Fontworkobjektet. Hvis Fontworkobjektet er indsat i baggrunden, skal du holde Ctrl-tasten nede mens du klikker.

2. Marker egenskaberne fra værktøjslinjen Tegneobjektegenskaber. Du kan ændre linjenbredde, linjefarve, fyldfarve, fyldstilen m.m.